Despre noi

March 21, 2016

Rulotism în România” este o revistă despre oameni, despre cei care iubesc rulotele, indiferent dacă ei aparțin unui club sau unei asociații, dacă sunt sau nu forumiști, dacă preferă ieșirile singuri sau înconjurați de prieteni, dacă posedă un camper de ultimă generație sau dacă trag cu Dacia o ”englezoaică” bătrână.

Este o revistă despre rulotiști și felul lor de a fi dar și despre oameni plini de pasiune, care investesc în locuri de campare și campinguri sau care administrează afaceri conexe acestui domeniu.

În egală măsură, revista ”Rulotism în România” este o revistă despre călătorii. Vorbim aici despre drumuri, despre obiective turistice care merită văzute, despre destinații de vacanță din țară sau din lumea largă, despre campinguri clasificate sau locuri din mijlocul naturii .

Nu în ultimul rând, revista ”Rulotism în România” prezintă ”casele pe roți”, rulote sau autorulote, dar și lucruri necesare acestora, produse folosite zi de zi de rulotiști, dispozitive, gadgeturi sau aplicații.

Citiți acum o revistă pentru noi toți! Pentru că împreună facem Rulotism în România!

Dan și Oana Casandroiu

Redacția revistei

Rulotism în România”

No Comments